Tarieven en vergoeding
(afb.)
Tarieven behandelingPer 01-01-2021:

Volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar

basis consult, 60-90 min.: € 62,50

uitgebreid consult, 90-120 min.: € 75

consult 40-60 min: € 50

(korter consult: aangepast tarief)
Kinderen (tot 13 jaar)

consult 30-60 min.:
€ 45MSTR® littekenbehandeling vanaf € 40
De praktijk bevindt zich op de begane grond.

Behandeling aan huis is eventueel ook mogelijk.

Bij verhindering kan tot 48 uur van tevoren de afspraak worden verzet of geannuleerd. Daarna zijn hiervoor helaas kosten verschuldigd.Vergoeding


Ik ben gecertificeerd door de beroepsorganisaties CAT-vergoedbaar (Complementair Aanvullende Therapeuten) en Complementaire Kwaliteitstherapeuten.
Tevens is Natuurgeneeskundige Praktijk Beisan geregistreerd bij de stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de stichting TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Door bovengenoemde certificering en registraties worden door diverse aanvullende ziektekosten verzekeringen de kosten van behandeling mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed. Geadviseerd wordt uw polis te raadplegen of te informeren bij uw verzekeraar naar vergoeding van de verschillende behandelvormen.

Een verwijzing door de huisarts is niet nodig.
De behandelingen komen niet ten laste van het eigen risico.Prestatiecodes
Onder prestatiecode wordt verstaan een code die de zorgverzekeraar toekent aan een bepaalde behandelvorm. Deze dient op de nota te worden vermeld.

Behandelingen incl. prestatiecode die mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding zijn:

- 24016 Bowen therapie
De Bowen Therapie is een holistische manier van manuele behandeling waarbij aandacht wordt besteed aan de cliënt als gehele persoon. Via bindweefsel (fascie) en spieren wordt de structurele samenhang binnen het lichaam, tussen zenuwen, bindweefsel en spierskeletsysteem, bevorderd waardoor lichamelijk en psychisch herstel kan worden gestimuleerd.

-24009 Reflexzonetherapie
De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is.

- 24513 Lichaamsgerichte psychotherapie
Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

- 24104 Acupunctuur
Acupunctuur is een behandelmethode met als doel het lichaam weer in balans te brengen. Het behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde. De behandeling vindt plaats door het plaatsen van naalden op de behandelpunten. Deze richt zich meestal op de meridianen, de energiebanen in het lichaam.

 

N